Sunday, 7 December 2014

Gingerbread Latte


Käytiin pari viikkoa sitten Imranin kanssa Starbucksissa. Starbucksiin meidät ajoi joulusesongin kahvit, joista kumpikin päätyi gingerbread latteen. Yleensä Starbucksissa mulla tulee otettua jotain frappea, mutta luultavasti ensi kerralla tuolla käydessä tulee taas otettua kyseistä lattea, mikäli noita nyt silloin vielä myydään. Tossa latessa oli niin ihanan joulunen maku ja tottakai lämmin kahvi on frappea tai jotain muuta kylmää juotavaa parempi näin talven keskellä ;)


///We went with Imran a couple of weeks ago to starbucks. We went because it's christmas season coffee's lured us and we both ended up taking gingerbread latte. Mostly at starbucks I tend to take a frappe, but supposedly next time I will again take the latte if they are still on sale. The latte has a wonderful christmas taste and ofcourse a warm coffee is better than a frappe in thr middle of winter 


4 comments :

 1. Tuleeko joskus postausta jossa poikaystävä esittäytyy??
  kun se kuitenkin mainitaan lähestulkoon joka postauksessa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. En nyt oo ihan varma siitä millaista esittäytymistä tarkoitit, jos tarkentaisit vielä :). Mutta tosiaan eihän esimerkiksi Sarastakaan ole minkäänlaista esittelyä, vaikka Sara taitaa olla jopa useammassa postauksessa kuin poikaystäväni ;);)

   Delete
  2. ai jaa ? no jotain esittelyä/ kysymyksiä tai ihan mitä vaan en ajatellu sen enempää, tuo nimi vaan ei kuulostanut kovin suomalais taustaiselta.

   Delete
  3. Noo mäpä yritän keksiä jotain :)

   Delete