Thursday, 6 August 2015

Shopping haul


Alkuviikosta tuli käytyä pariin otteeseen shoppailemassa syksyä varten, minkä lisäksi sain myös maanantaina tuliaisia ruotsista ja nyt kun näitä uusia tavaroita on kertynyt, niin ajattelin pitkästä aikaa esitellä ostoksia.


///In the beginning of the week I went couple of times shopping for the autumn, in addition I also got some souvenirs on Monday from Sweden so now that I have these new stuff I thought it would be time to show them.


Tän ruusukullan värisen korun sain laivalta tuliaiseksi ja tää on vaan niin ihana!


///This rose gold coloured jewel I got from the ship as a souvenir and this is really nice!


Mulla oli pulaa tälläsistä ns. perus pitkähihasista ja maanantaiselta shoppailureissulta tarttuikin kaksi kappaletta mukaan Cubuksesta. Hintaa näillä oli 10€/kpl


///I had a shortage of these basic long sleeved shirts and on Monday's shopping I bought two of them from Cubus. The price was 10€ each.


Tää harmaa neule oli myöskin tuliainen laivalta, nyt vaan odotellaan että säät alkais taas kylmetä...


///This grey sweater was also a souvenir from the ship, now just to wait until the weather get's colder...


Musta kauluspaita New Yorkerista, 10€


///Black button up shirt from New Yorker was 10€


Lisää harmaata! Oon nyt jotenkin hurahtanut harmaan eri sävyihin, joten pakko oli napata tääkin ihanuus mukaan Cubuksesta. Tää maksoi sellaset 20€


///More grey! I have cracked into the different tones of grey, so I had to get this lovely aswell from Cubus. This was 20€.


Oon kesän puolvälistä asti etsinyt tollasia ns. puvunhousuja ja nyt sattumalta Cubuksesta löytyi hyvät sellaiset 30€:lla


///I have searched for suit trousers from mid summer and now as a chance I found good ones from Cubus for 30€


Onnistuin rikkomaan mulla jo monessa postauksessa näkyneen New Yorkerin neuletakin, joten uudelle yksilölle oli tosiaankin tarvetta. Tää ihanuus löyty Zarasta ja hintaa oli 20€.


///I managed to already break a sweater from New Yorker that had appeared a lot on my blog, so I needed a new one. This lovely one is from Zara and it was 20€.


Zarasta tarttu neuletakin lisäksi myös musta huivi, millaista on myös tullut etsittyä pitkään. Halusin jonkun ohutta materiaalia olevan ja tää on ihan täydellinen! Niin ihanan pehmeä, ohut mutta silti ihanan iso ja mikä parasta, tää makso vaan 13€!


///From Zara I also got a black scarf in addition to my sweater jacket, I have been searching for a scarf of this type for some while now. I wanted some thin material and this one is perfect! So nice and soft but still big and what better, it was only 13€!


Mainitsinkin jo eilisessä postauksessa, että löysin syksyä ja talvea varten kengät ja tässähän nää ois sitten vielä kuvankin muodossa. Nää on Riekerin, en oo tosin itse ennen kuullut kyseisestä brändistä, mutta kuulin, että näiden pitäis olla tosi hyvät jalassa. 70€/Aleksi13


///I already mentioned on yesterday's post that I found shoes for the autumn and winter, so here they are.  These are by Rieker, I have never heard of this brand before but I have heard that these should be really good on feet. 70€/Aleksi13

No comments :

Post a Comment