Thursday, 20 August 2015

Suomenlinna


Käytiin eilen Imranin kanssa Suomenlinnassa. Niinkun varmaan huomasittekin, kuvia tuli niin paljon, että nää ois voinut jakaa vaikka kahdeksi postaukseksi, mutta päätin nyt kuitenkin pistää kaikki samaan postaukseen. En voisi ikinä kuvitella asuvani Suomenlinnassa, kaikki talot on jotenkin niin ränsistyneitä, eikä sieltä ole edes kunnon liikenneyhteyksiä muualle, mutta tälläinen pika visiitti muutaman vuoden välein on ihan okei, sillä onhan tuo muuten ihan kivan näköinen paikka.


///We went yesterday to Suomenlinna with Imran. As you may have noticed, we took a lot of photos and these could have been put on two different posts, but I decided to put them all in one post this time. I can't imagine living myself at Suomenlinna, all the houses are run-down, and there are no proper connections to elsewhere but this kind of quick visit sometimes in a few years is okay, since it is still a nice looking place.

2 comments :

  1. Ihania kuvia! Pienenä tuli käytyä tuolla, nyt jos kävisi niin tulisi varmasti katsottua sitä uusin ja erilaisin silmin:) ja voi miten ihana ois päästä kuvailemaan nuille raunioille:3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! :) Joo varmasti tulis, ainakin jos vihasit koko paikkaa pienenä, niinkuin mä :D

      Delete