Thursday, 12 May 2016

Picnic


Täällä oli lauantaina tähän mennessä tän vuoden kuumin päivä ja päätettiinkin suunnata Imranin kanssa piknikille. Mukaan napattiin muunmuassa croissanteja, keksejä ja alkoholitonta mojitoa(= limen ja mintun makuista limua :D). Etsittiin piknik paikkaa kyllä jonkun aikaa, kunnes löydettiin google mapsin avulla kiva puisto. Oli kyllä kieltämättä niin ihanaa istuskella ulkona kaikessa rauhassa samalla nauttien hyvästä ruuasta, auringon paisteesta, lämmöstä ja kauniista säästä ylipäätään. Pitääkin päästä joku päivä uudestaan piknikille, mutta viimeistään sitten kesällä Suomessa.


/// Last Saturday was this year's warmest day by far so we decided to go on a picnic with Imran. We took with us some croissants, cookies, alcohol-free mojito(= lime&mint soda :D) etc. We looked for a good picnic spot quite a long time, until we found a nice park using google maps. It was so nice to sit there with no rush, just enjoying the food, sun, warmth, and the beautiful day. We need to go on a picnic again someday, at least when we're in Finland in summer.


4 comments :

 1. Itsekin kävin ensimmäisellä kesän piknikillä pari päivää sitten. Lämpimällä on kyllä ihana istuskella ulkona :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla! :) Jep, oon täysin samaa mieltä! :)

   Delete
 2. Mäki olin tänään Piknikillä! (Eikä ollut ees eka kerta tänä vuonna..heh), jostain syystä vaan rakastan niitä niin paljon :-D Ja ihanan kesäisä kuvia olet ottanut <3!

  Janica K.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahah, sähän oot ollut jo aikaisin liikkeellä! :D Piknikit on kyllä kivoja, mutta itsellä jää monesti siihen yhteen kertaan kesässä, kun tuntuu, että niitden järjestämisessä on niin paljon hommaa. :D Kiitos! <3

   Delete