Saturday 4 June 2016

Simple Black & White

Simple Black & White

Ai vitsi mä tykkään niin paljon mun eilisestä asusta! Toi valkoinen neulos toppi sopii vaan niin hyvin tohon mustaan takkiin, ihan kuin ne olisi tarkoitettu toisilleen! Asuun olis sopinut myös korkkarit paremmin kuin hyvin, mutta tällä kertaa päädyin kuitenkin ballerinoihin. Joku päivä tulevaisuudessa onkin pakko yhdistää tää asu korkkareihin. Nytkin näitä kuvia katsellessa on pakko vaan todeta, että tää on sellanen asu minkä voisin pukea päälleni vaikka joka päivä, niin yksinkertainen asu, mutta silti siitä löytyy vaan sitä jotakin! Mitäs te tykkäätte tästä asusta?


/// Oh how much I like this outfit I wore yesterday! The white knitted top goes so perfectly with the black long coat, as if they were made for each other! This would have also looked so good paired with heels, but this time I ended up wearing ballerinas instead. Anyways, I need to combine this outfit with heels some day in the future. Now while watching these pictures, I have to say that I could wear this outfit everyday! It's just so simple, but it still has something that makes it so beautiful. What do you think about this outfit?

Simple Black & White
Simple Black & White
Simple Black & White
Simple Black & White
Simple Black & White
Simple Black & White
Simple Black & White
Jacket - Primark
Top - Zara
Trousers & Shoes - H&M
Bag - Forever 2110 comments :

 1. Hirmu kiva asu, etenkin tykkään noista housuista. Ne on simppelit, mutta niitten tekstiilistä löytyy se juju. :) Sun blogi vaikuttaa tosi kivalle ja tykkään sun tyylistä. Liityin lukijaksi. :)

  ReplyDelete
 2. Rakastan juurikin tollaisia yksinkertaisia mustavalkoisia asuja. Noi tekstiilit saa tohon asuun lisää mielenkiintoisuutta :)

  ReplyDelete
 3. Mä haluisin kovasti tollasen takin! Ne on niiin tyylikkäitä ja menee moneen asuun ♥

  ♥ Sini | myblog-bysini.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tää on kyllä niin ihana! Itsellekin kelpais jossain toisessa värissä tää myös, tää oikeesti sopii melkein asuun kuin asuun! :)

   Delete
 4. Koko asu on ihanat, mutta nuo housut kyllä vievät voiton! Tuollaset rennot, mutta kuitenkin niin tyylikkäät housut kun itekkin löytäisi!:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Sofia! Täällä ainakin H&M:stä löytyi joku aika sitten vielä vastaavia, mutta en tiedä miten asia on Suomen puolella :)

   Delete
 5. Tos kiva asu! Varsinkin noi housut on ihanat! :)

  https://m-stay-fresh.blogspot.fi/

  ReplyDelete